Advicus

Transformatie en herbestemming van oude karakteristieke panden

Klasse wonen in Westervoort

Indelingen

Dit zijn de indelingen van de woningen. Maten volgen binnenkort evenals 3D beelden. Prijzen komen ook. Daarvoor zijn we nu hard aan het werk.

Plattegrond

De plattegrond stond al eerder op de site, nu ook de indeling van de woningen. Binnenkort ook meer inzicht in de ruimtes. Heb je interesse of wil je meer weten neem contact op. Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekend hiervoor zijn we nog in gesprek met aannemers en bouwers. We gaan in de tussen tijd weer hard aan het werk om je binnenkort meer te kunnen laten zien.

De indeling van de woningen is genummerd, om onduidelijkheden te voorkomen hebben we ook een kleur aan de woningen gegeven zodat je goed kunt zien wat welke woning is. De huidige fietsenberging wordt opgedeeld in bergingen voor de woningen. 2 woningen (4 en 9) hebben een berging in de woning. Woning 7 heeft een berging bij de woning.

De plattegrond van de transformatie van school naar 12 woningen is klaar. 12 verschillende woningen, met ieder een andere indeling. Verschillende woningen vanaf 70m2 tot 137 m2. Allemaal met een eigen tuin en fietsen berging. Parkeren op het voorterrein. Unieke woningen waarvan er geen tweede is. Wees er snel bij! Heb je interesse in een woning of wil je meer informatie? Neem contact met ons op. We hebben dan meer gedetailleerde informatie over de specifieke woning en tuin en later volgt nog informatie over de indelingen.

Plattegrond Westervoort

10 Februari 2021 is er getekend met Burgemeester Arend van Hout en Jeroen van den Adel, om de school te gaan transformeren naar woningen. Hier het pers bericht uit Westervoort Plaza.

ondertekening Westervoort
persbericht Westervoort Plaza

Op dit moment zijn we bezig de school (de Flierefluiter) een nieuwe indeling en uitstraling te geven. We kunnen al zeggen dat het gebouw zoals dit er nu staat, blijft. Het ondergaat een grondige renovatie waarbij de isolatie wordt aangepakt. Daarnaast veranderd er nogal wat aan de indeling. De nu 10 klaslokalen, de grote hal en de kantoren worden getransformeerd naar 12 woningen met een eigen tuin. Hiervoor worden binnen nieuwe wanden geplaatst die voldoen aan hoge geluidsisolatie eisen. Aangesloten op de stadsverwarming voor duurzame warmte. Met een woonoppervlakte 65 – 100m2 is er heel wat te kiezen. Daarnaast kunt u straks parkeren op eigen terrein. Deze woningen zijn levensloopbestendig.

De verkoop start binnenkort. Interesse? Laat het ons weten.

Klasse Wonen In Westervoort

© 2024 Advicus

Thema door Anders Norén